Dit is hoe krachttraining en fitness je leven zullen veranderen!

Training

Wat is jouw motivatie om te trainen? De meeste mannen die ik ken, willen een gespierd lichaam opbouwen om indruk te maken op vrouwen. Maar wat gebeurt er echt als je hard gaat trainen? In dit artikel leer je niet alleen hoe je lichaam zich aanpast aan de training, maar ook wat er met je zelfperceptie gebeurt…

Zijn vrouwen de juiste motivatie om te trainen?

Dat gold toen ook voor mij, ik was begin twintig en ik wilde indruk maken op een heel bijzonder meisje. Ik was als een gek aan het trainen en was eigenlijk best in vorm. Het is haar nog steeds niet gelukt. Daarna lag mijn motivatie om te trainen in de kelder. Het is ook een beetje duidelijk, ik had tenslotte mijn doel niet bereikt. Na verloop van tijd realiseerde ik me dat een aantrekkelijk lichaam niet alles is voor vrouwen.

Misschien heb je zelf gemerkt dat zodra je echt grote biceps en een brede borst krijgt, het niet zo veel indruk op vrouwen maakt als je in het begin misschien had gehoopt. Dit komt omdat, voor vrouwen, het karakter en het charisma van een man veel belangrijker zijn dan ALLEEN een goed getraind lichaam. Als het gaat om het verleiden van vrouwen, draait het allemaal om het hele pakket. Vrouwen willen indirect onder de indruk zijn. Pas toen ik dat begreep, kon ik de juiste motivatie voor training vinden en zo betere vooruitgang boeken. Ik train nu al een aantal jaren regelmatig en ik raad iedereen aan om aan krachttraining te doen! Hoezo? Omdat krachttraining een nog groter voordeel heeft dan alleen een strak lichaam hebben – het verbetert het hele pakket!

Waarom krachttraining je zelfperceptie verandert

Zoals u waarschijnlijk weet, vergt het regelmatige en harde training om vooruitgang te boeken. Maar wat gebeurt er eigenlijk in ons hoofd als we doelen bereiken? Behalve dat ons lichaam verandert, verandert ook ons ​​zelfbeeld. We merken dat we op eigen kracht en initiatief iets kunnen bereiken – en dat versterkt ons zelfvertrouwen enorm!

Eigenlijk weten we op een bewust niveau allemaal dat we met hard werken en discipline zo ongeveer alles kunnen bereiken. Je hoort het genoeg in de media of van motiverende trainers. “Je kunt alles bereiken wat je wilt als je maar hard genoeg werkt!” Dat is allemaal goed en wel, maar ons brein heeft altijd een aanwijzing nodig, een bewijs, voordat het een overtuiging echt kan internaliseren. Door regelmatig te sporten, je doelen te bereiken en vooruitgang te boeken, help je deze overtuiging te internaliseren. Want onbewust realiseer je je:

“Kijk eens wat ik kan! Ik kan uitdagingen aan, overwin mezelf en ben in staat om mijn doelen te bereiken!”

Dit zal je helpen om in het algemeen meer zelfvertrouwen te krijgen en op die manier door het leven te gaan. Omdat je jezelf hebt bewezen dat je uitdagingen aan kunt en ergens voor kunt vechten en doorbijten. Daarom hoor je mannen en vrouwen steeds uitleggen dat ze niet alleen vet hebben verloren en spieren hebben opgebouwd door krachttraining, maar dat ze ook zelfverzekerder zijn geworden!

Krachttraining verandert je uiterlijk

Als je je concentreert op een evenwichtige training, d.w.z. je alle delen van je lichaam even intensief gebruikt (trefwoord: trainingsplan voor het hele lichaam), zal je hoogstwaarschijnlijk je houding verbeteren en zo een ander uiterlijk op je tegenhanger projecteren! Je loopt meer rechtop en recht, je schouders zullen naar achteren trekken, je borst zal uitzetten en je zult over het algemeen een betere kerntonus bereiken.

Afgezien van het feit dat een rechte en rechte houding veel gezonder is, heeft onze houding een enorme impact op hoe we ons dagelijks voelen. Als je rondloopt met een gebogen rug en hangende schouders, voel je je waarschijnlijk weinig energie, depressief en niet per se alsof je elke uitdaging aankunt. Ook zult u zich waarschijnlijk niet per se zelfverzekerd voelen. Dit verandert echter vrijwel onmiddellijk wanneer u rechtop loopt, uw schouders naar achteren trekt en een goede lichaamsspanning heeft. Plots heb je meer energie, voel je je positief geladen en zelfverzekerder – en dat heet charisma!

Overtuigd? Neem dan eens contact op met https://outwork.nl/.

Dit is hoe krachttraining en fitness je leven zullen veranderen!
Schuiven naar boven