Afscheid nemen op het kinderdagverblijf; de leukste bedankjes

Afscheid nemen op het kinderdagverblijf; de leukste bedankjes

Wanneer je kindje oud genoeg is, is het tijd voor hen om naar de basisschool te gaan. Al hun vriendjes die ze hier gemaakt hebben laten ze achter en gaan uiteindelijk ook naar de basisschool. Het is altijd leuk om bij afscheid de juffen en de meesters een leuk bedankje te geven. Wat voor een bedankje is leuk en waarom zou je een bedankje geven?

Waarom geef je een bedankje?

Afscheid nemen op het kinderdagverblijf kan heel makkelijk, maar ook heel moeilijk zijn voor de kinderen. In het moment beseffen zij niet dat ze weg zullen gaan en niet snel meer terugkomen. Vaak zijn het de ouders die het erger vinden dan de kinderen!

Een bedankje wordt vaak gegeven als blijk van waardering. Bij een afscheid van het kinderdagverblijf is dat ook zo. Als ouder ben je blij dat de overblijf juffen of meesters jouw kind al die tijd opgevangen en vermaakt hebben. Je bedankt hen met een leuk bedankje, zodat zij zich gewaardeerd voelen en weten dat ze hiermee ertoe doen.

Welke bedankjes zijn leuk om te geven?

Er zijn mega veel bedankjes om te geven bij een afscheid van het kinderdagverblijf. Denk aan de bedankjes voor de vriendjes en vriendinnetjes van je kind en aan de bedankjes voor de overblijf meesters en juffen.

Voor de kinderen is het leuk om een zelfgemaakt leuk hapje uit te delen. Maak een origineel hapje met snoepjes en knutsel ermee. Voor de meesters en juffen is het attent om een vorm van chocolaatjes te geven. Een doosje merci zou altijd perfect zijn! Bij bedankjes.nu is een groot aanbod aan leuke bedankjes voor verschillende gelegenheden. Of het nou voor kerst is of voor een afscheid, hier hebben ze alles waar jij niet op gekomen was!

Wanneer geef je een bedankje?

Zoals hierboven al vermeld is het nu een gericht bedankje voor het nemen van afscheid op het kinderdagverblijf. Naast afscheidsbedankjes, oftewel kinderdagverblijf bedankjes, zijn er nog veel meer gelegenheden om bedankjes te geven. Denk aan een zakenrelatie. Wanneer je wil laten weten dat je blij bent met het contact tussen jou en je zakelijke partner is het leuk af en toe een bedankje op te sturen uit blijk van waardering.

Ook aan je vrienden is het soms helemaal niet erg om een bedankje te geven. Je vrienden zijn er dag en nacht voor je, als het goed is, en betekenen vaak veel voor je. Het is hierom leuk om ook hen soms te verblijden met een leuk bedankje.

Er zijn dus veel redenen om een bedankje te geven voor verschillende mensen en gelegenheden. Ook zijn er veel soorten bedankjes die bij een gelegenheid passen. Laat deze betreffende mensen weten dat je blij bent met wat zij voor jou doen en dat jij ze waardeert door middel van een leuk bedankje!

Afscheid nemen op het kinderdagverblijf; de leukste bedankjes
Schuiven naar boven